Tyrkiablogg dag 0: Før avreise

Det er på tide å ta fram gresskoene og pakke kofferten. Her leser du første oppdatering fra a-lagets treningsleir.

Palmesus for Sander ifra fjorårets Tyrkia-tur.

I morgen er det igjen tid for milimeterkort, mykt og grønt gress, solmodne appelsiner og store mengder god tyrkisk mat for oss Staal-gutter. Og som vi gleder oss!

Treningen idag hadde stor intensitet, høyt tempo og knallharde dueller. Det ser bra ut før ei ukes treningsleir på riktig underlag. Nå ser det ut til at Hallgeir &Vegard mønstrer en skadefri tropp. Det betyr at vi har godt over tjue spillesugne og solhungrige spillere med oss på flyet fra Haugesund.

Treningsforhold som dette er greit når det snør hjemme på Jørpeland

Siden det er tredje gang vi reiser til Tyrkia, vet vi mye om hva som venter oss. Likevel er det ekstra spennende i år, siden vi skal bo på et nytt hotell i en annen retning enn det vi har gjort før. Kemer er plassen, en times busstur fra flyplassen i Antalya.

Som vanlig er det mange spørsmål alle stiller seg før avreise. Lars Edvard (det gjelder vel også meg) er nok mest spent på utvalget i dessertbufeen, mens Vidar er spent på shoppingmulighetene. Ryktene sier at han har blitt enda bedre på pruting enn før. Jeg vet ikke helt om jeg skal tro på det. For de som har opplevd hans høyrøsta og joviale tone med lokalbefolkningen, er det nemlig vanskelig å tro at det er mulig å bli bedre.

Det største spørsmålet er imidlertid om noen klarer å utfordre Thomas i bassengterror. «Bamsen fra Tungland» har ved tidligere anledninger vært en grizzly på bassengkanten, og ingen har gått seirende ut av kampen mot ham. I år er imidlertid konkurransen hard. Hjelmelands-reven Sigve er større og sterkere enn noen gang før.

Hva blir så svaret på alle disse spørsmålene? Det gjenstår å se. Vi gleder oss i hvertfall til å komme avgårde!

– John Petter

 

3 hendelser på “Tyrkiablogg dag 0: Før avreise”

  1. Ser ikke ut til at det blir Øystese. De har 11 tilgjengelige spillere, og må mest sannsynlig låne ei forsvarsrekke av oss om det skulle bli aktuelt med kamp. Ser ut til at det blir kamp mot et tyrkisk lag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *