Tyrkiablogg dag 1: På plass i Kemer

Nå er vi trygt plassert på hotellet. Her er blogg fra dag 1 av Tyrkia-oppholdet.

Ole Vegard forsøker å gli inn blant lokalbefolkningen.


Det ble en lang tur til Kemer, reisen gikk via Haugesund, Oslo og Antalya før vi endelig var framme på hotellet 05.15 lokal tid i dag morges.

Selv om turen gikk greit, var det ikke helt uten strabasitet. To blad Danielsen ble temmelig grønne på ferjeturen fra Mortavika til Arsvågen. I tillegg fant Øyvind ut at han heller ville ha kanel enn piffikrydder på pizzastykkene sine. Selv om han neppe gjorde det med vilje, anbefaler lynvingen sin nye kulinariske opplevelse til alle andre.

Hotellet ser bra ut, vi har nå fått sett oss rundt i Kemer, gjennomført ei trening og spist tre måltider. De lærde strides om maten kanskje var enda et hakk bedre de to foregående årene, men også i år får vi tilgang til så mye solid, tyrkist mat vi vil.

Banen er helt perfekt. En knallgrønn, myk gressbane liggende helt nede ved sjøen omgitt av to tusen meter høye snøkledde fjell gir fantastiske omgivelser for fotballtrening. Staal-spillerne var som en gjeng vårkåte kalver sluppet ut på det grønne gresset for første gang.  Idag koste vi oss med blant annet firkant og spill på stor bane. I morgen har vi to tette treningstidspunkt 10.00 og 13.00. Værmeldingene ser bra ut, troppen fortsatt skadefri og humøret på topp. Lover treninngsbilder i morgen, vi har hatt litt tekniske problemer med bildene tatt fra treningen idag.

Etter dagens trening gikk en gjeng av oss ned i spa-avdelingen for å restituere i det varme vannet. Der kom ideen om en egen kalender for a-laget. Hvem vet kanskje noen blir tent på ideen når de ser bilder som dette?

– John Petter

 

 

Asgeir vil gjerne posere for en eventuell kalender.

2 hendelser på “Tyrkiablogg dag 1: På plass i Kemer”

  1. Kan kje sei eg savna dokk indre itte å ha sett dei bildene akkurat! for någen studar! Her heima e det forresten standby foreløpig 🙂 Meget bra blogging JP!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *