Umbro cup 2011

90 spillere og over 20 ledere var i helgen i Kristiansand på Umbro Cup som arrangeres av AK28.

Mye arbeid var lagt ned i forkant i planlegging og påmelding. To busser reiste fra Strandahallen på fredag ettermiddag.

Halv ni på kvelden nådde de Oddemarka skole, der noen ledere hadde fordelt rom og fått på plass pizza og brus.

Lørdag begynte noen lag med kamper allerede kl 07:30!!! Staal hadde selv med alternativ frokost som vi serverte på skolen slik at spillere fikk i seg mat før kampene. Kamparenaene var noe spredd slik at det også var en logistikk utfordring å komme seg fra hall til hall og med rett buss… Kl 1920 lørdag kveld var siste kamp ferdig, det ble så vidt spillerne fikk dusje før kveldens diskotek arrangement overtok hallen. Alle lag hadde også kamper på søndagen, noen tidlig da også men det tok spillere og ledere med friskt mot og godt humør. Alle lags spillere og ledere gjorde også sitt til å heie fram andre Staal lag når de ikke var opptatt med kamper selv. Et fantastisk engasjement som knapt kan beskrives.

Som leder i håndballgruppa vil jeg utrette en stor takk til turneringsansvarlig Elisabeth Barka, trener og ledere for lagene som setter av en helg i håndballens tegn og virkelig tar vare på og støtter sine spillere. Mange foreldre var også på plass i Kristiansand som ivrige supportere, veldig bra støtte. En stor takk til våre buss sjåfører Ole Voll og Karl Morten Aase som fraktet våre lag til og fra Kristiansand.

Vi er klar neste år også. En kort applaus til dere alle (de som var med fikk sikkert med seg den applaus varianten).

Med sportslig hilsen

Leder i håndballen

Tom Barka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *