På vei til Ullevål?

Staal Jørpeland – Bryne 2-1. Sammen med 1050 tilskuere skapte vi cuphistorie på Jørpeland stadion. På en dag der alle Tippeliga-lagene gikk greit videre i NM, var det i Ryfylke den største cupbomben kom.

Erlend Danielsen viser Christer Fjellstad hvordan det er å møte Staal på Jørpeland.

Det gikk ikke mange minutter før Staal tok ledelsen. Sindre Fjelde stanget inn 1-0 etter en velplassert corner fra Øyvind Alsvik.Vi kan røpe at eks-Bryne-spiller Hallgeir Hinna var frampå og fortalte Staal-spillerne at gjestene har slitt på defensiv dødball til nå i år.

Resten av omgangen styrte vertene og det kunne fort blitt flere enn det ene målet Arne Dalehaug satte inn, nok en gang etter dødball. Et hjørnespark ble klarert ut igjen til Øyvind Alsvik som fant Dalehaug på hodet inni feltet. Spissen hadde også et frispark som smalt i krysstengene. I tillegg skapte Staal også flere andre muligheter mot et rystet lag fra Jæren.

I andre omgang åpnet bortelaget best. En som vanlig solid Thomas Mæle i Staal-buret holdt hjemmelaget inne i kampen. Etter hvert ble den verste stormen ridd av, og Bryne maktet ikke å skape et massivt trykk på Staal før på overtid. Vegard Landro blåste ballen i krysset etter 94 minutter. Selv om dommeren hadde lagt til sju minutter, klarte hjemmelaget å stå i mot.

Stemningen var elektrisk da kampen endelig var slutt, og cupseieren var et faktum. Selv om det var et seiersvant hjemmelag som sendte Bryne ut av cupen idag, var nok stemningen i garderoben etter kampen enda mer høylydt enn vi er vant med.

Staals lag:
Thomas Mæle
Vidar Harestad – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Sigve Kleppa Christensen
Øyvind Alsvik – Martin Knudsen – Erlend Danielsen – Per Krister Bjørlo
Eirik Jøssang – Arne Dalehaug

Innbyttere: Helge Bjørheim, John Petter Nordbø, Frank Eilertsen, Jarle Karlsen, Lars Edvard Danielsen, Espen Helland, Kristoffer Ramsland.

Her er hva andre medier skriver om kampen:
Jærbladet
Aftenbladet
Strandbuen
Dagbladet
VG Nett

1 hendelser på “På vei til Ullevål?”

  1. Knut Steinar Kvindesland

    Fantastisk. Dette var gøy å lese. Gratulerer! Lykke til videre i cup og serie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *