Følg damelaget og juniorlaget her

Blir det ny seier til Staaldamene?

Staal sitt damelag spiller idag mot Avaldsnes 2 kl. 1830 på kunstgresset mens Staal sitt juniorlag møter Vard på gresset. Damelaget topper avdelingen med 9 poeng etter tre kamper mens Avaldsnes kun har spilt en kamp og står med ett poeng etter uavgjort mot Skjold. Avaldsnes sitt 1. div.lag fikk sin kamp avlyst sist helg så det er ikke veldig overraskende om de stiller med ett forsterket 2-erlag idag.

Staal sitt juniorlag tar imot Vard som leder 1. div. junior med full pott etter tre kamper. Laget slo blant annet Vidar som Staal tapte mot sist på bortebane. Staalguttene slo Hundvåg hele 6-0 i cupen mens Vardguttene overraskende røyk ut mot Madla så det er duket for en veldig spennende kamp idag.

Har du ikke anledning å ta turen til idrettsanlegget kan du følge begge kampene live her:

Click Here

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *