Seier til både dame- og juniorlaget

Det ble en morsom kveld med seier til både Tony Knapp sitt damelag (5-1 mot Avaldsnes) og Jostein Fundingsland sitt jrlag (3-0 over Vard).

Damelaget begynnte litt forsiktig og Avaldsnes skapte de første farlighetene men etter Karina Fjelde satte inn 1-0 til hjemmelaget var det ingen tvil om hvilket lag som ville ta de tre poengene. Siri Danielsen scoret sitt andre hattrick på 4 dager og var kampens store spiller. Det siste målet ble scoret av Berit Austvoll. Damelaget topper tabellen med 4 seire og 12 poeng og møter Hinna 2 som står uten poeng i sin neste kamp.

Staal sitt juniorlag imponerte og slo Vard 3-0. Vard som sto med full pott på sine tre første kamper ble tatt på sengen av ett direkte og aggresivt Staallag som scoret to mål de første 10 minuttene. 1-0 kom etter ett kjempeskudd av Sondre Strømsnes fra 20 meter. Like etter blir Tor Olav Aakre spilt igjennom alene med keeper og 2-0. Vard som satser stort på jrgruppen sin trenes av fjorårets Koperviktrener Tore Emberland og fjorårets Nordtrener Tore Tverderøy Jr. På tross av stor erfaring i trening av seniorlag på høyt nivå så  klarte de ikke formidle noe videre til sine spillere ute på banen og det gikk lenge mellom hver gang Vard skapte farligheter foran Thomas Rønneberg i Staalmålet. 3-0 kom ved Aakre igjen på en kontring i Vard sin beste periode og etter dette hadde Staalforsvaret med Eirik Haugland i spissen full kontroll. Alt i alt en meget godt gjennomført kamp av Staaljuniorene. Neste seriekamp er onsdag om en uke hjemme mot Madla noe som bør være en overkommelig motstander for hjemmelaget.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *