Tabelltopp igjen

Arne Dalehaug var svært nære å score fire mot Skjold, men måtte nøye seg med hattrick.

Selv om Brann 2 fikk låne toppen av tabellen en liten stund, er Staal nå tilbake øverst etter 5-1 hjemme mot Skjold.

Hjemmelagets scoringer kom ved Arne Dalehaug 3, Eirik Jøssang og Martin Knudsen. Med 1-1 til pause var kampen mer spennende enn sluttresultatet tilsier. Vertene var klart best gjennom hele kampen, men manglet den siste lille tenningen for å være helt på topp. Skjold forsvarte seg bra i første omgang og scoret Staals første baklengsmål for sesongen på straffe.

Utover i andre omgang gikk den ei stund før spenningen avtok. Men idet Arne scoret sitt andre for dagen et kvarter uti omgangen, til 2-1, gikk lufta ut av Skjold-ballongen, og det var aldri noen tvil om hvor poengene skulle bli værende etter kampen. Med et annullert mål og flere store sjanser på slutten av kampen kunne det godt blitt enda flere Staal-scoringer.

Det er ekstra gledelig at Daniel Hawkins er tilbake med et kvarters innhopp på slutten av kampen, etter å ha slitt med sykdom over lengre tid. Midtbaneeleganten nærmer seg matchform sakte, men sikkert.

Før resultatene fra Fyllingen og Koperviks kamper er kommet inn leder Staal 3. divisjon avdeling 7 med tre poeng på Brann 2 på andreplass. Til helga venter den utrolig spennende bortekampen mot Fyllingen i Bergen.

Staals lag:
Thomas Mæle
Vidar Harestad – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Sigve Kleppa Christensen
Jarle Karlsen – Martin Knudsen – Per Krister Bjørlo
Erlend Danielsen
Eirik Jøssang – Arne Dalehaug

Innbyttere: Ole Vegard Tveita, Kristoffer Ramsland, Pål Fjelde, John Petter Nordbø, Espen Helland, Daniel Hawkins, Lars Edvard Danielsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *