G16 slo Hinna

G16 tok en fortjent 2-1 seier mot Hinna på Jørpeland treningsbane gress. Motstanderne slo høye baller på høyreiste spillere og Staal slet med å få til det gode spillet langs bakken. Det ble mye kriging i stedet. Men Henrik Grønvik satte fortjent inn 2-1 på et gjennomløp i slutten av kampen.

G16 kan klare 4. plassen i pulja, noe som i så fall betyr eliteserie til høsten. Bryne som følger på plassen bak Staal, har de tre topplagene igjen. Det vil være en overraskelse om de tar poeng. Hinna har 2 kamper igjen, slår normalt ikke Viking og klarer neppe å ta igjen Staal.

Dermed er det faktisk Stavanger som ligger an til å kunne bli nærmeste utfordrer. De har tre kamper igjen. Taper nok mot Viking, men slår sannsynligvis Hinna og Vardeneset – og ender i så fall på 10 poeng – likt med Staal.

Derfor er det viktig at Staal slår bunnlaget Vardeneset, som er siste motstander før sommerferien. Kampen spille søndag på Tasta. Dessverre må kaptein Morten Bjørlo stå over den viktige bortekampen etter 3 gule.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *