Tap for J16

Det ble tap 0-2 for Hinna hjemme på gressbanen i dag. Jentene åpnet bra og fikk et par målsjanser i første halvdel av 1. omgang. Midtveis i omgangen fikk Hinna det første målet etter et flott angrep. Da så det ut som om lufta gikk litt ut av ballongen på Staaljentene, og resten av omgangen ble preget av mye duellspill og feilpasninger fra begge lag. Tidlig i 2. omgang fikk Hinna mål nummer to. Etter dette prøvde jentene iherdig, men det ville seg liksom ikke. Hinna var et godt besatt lag, som kriget bra, og seieren var fortjent. Jentene skal ha ros for innsatsen, og for at de sliter og prøver hele tiden. Nå kan siste bortekamp mot Vidar bli avgjørende for om det blir eliteseriespill til høsten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *