Bittert tap mot Åkra

Martin Knudsen fikk sitt tredje gule for sesongen, og må stå over neste kamp hjemme mot Askøy.

Åkra – Staal Jørpeland 3-2. Staals scoringer ved Eirik Jøssang og et selvmål. Det ble en tøff match på Karmøy. Denne gangen tok Staal-gjengen Helgøys skyssbåt nordover. Et lurt trekk med tanke på de lange køene det har blitt rapportert om i Mortavika.

Hjemmelaget kom best igang, men maktet ikke å få ballen i mål bak Staal-keeper Mæle i starten. Etter en god Staal-periode midt i første omgang satte Eirik vakkert ballen i mål på en heading. Innlegget kom (som i forrige kamp) fra Øyvind Alsvik på høyrekanten.

Derfra burde bortelaget kontrollert ledelsen inn til pause, men slik gikk det ikke. Dommer blåser straffe etter at en Åkra-spiller blir felt inni 16-meteren. Mæle har en solid statistikk på straffer tidligere i år, og også denne gangen ble han for sterk for straffeskytteren. Dommeren mente imidlertid at det var Staal-spillere inni 16-meteren i det straffesparket ble tatt. Dermed fikk Åkra en ny sjanse. En sjanse de tok vare på. 1-1. Like før pause klarte Karmøy-klubben å snu kampen ved å ta ledelsen 2-1 etter kommunikasjonssvikt mellom keeper og forsvar hos gjestene.

Over i andre omgang fortsatte Åkra å være kyniske og dyktige i duellspillet. Staal disket opp med en del sjanser, men det var hjemmelaget som scoret nok en gang. Reduseringen kom imidlertid like etterpå på et selvmål.

Sluttspurten kom, og Staal hadde sjanser til et utlikningsmål. Men slik gikk det aldri. Dermed er årets andre bortetap et faktum. Åkra skal ha honnør for knallhard jobbing og en taktisk godt gjennomført kamp. Det var et helt annet Åkra-lag vi møtte i dag enn det laget som fikk bank over to kamper i fjor.

Staals lag:
Thomas Mæle
Vidar Harestad – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Sigve Kleppa Christensen
Øyvind Alsvik – Erlend Danielsen – Martin Knudsen – Per Krister Bjørlo
Eirik Jøssang – Arne Dalehaug
Innbyttere: Ole Vegard Tveita, John Petter Nordbø, Kristoffer Ramsland, Asgeir Austigard, Daniel Hawkins, Espen Helland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *