Effektiv sluttspurt mot Hundvåg

Tabellen etter seieren mot Hundvåg.

Staal Jørpeland 2 – Hundvåg 5-2. Staal-scoringer ved Kristoffer Ramsland 2, Jarle Karlsen 2 og Tor Olav Aakre. Gjestene ledet 2-1 med mindre enn et kvarter igjen av kampen, men det var tydelig hvem som hadde mest krefter igjen på slutten.

Den kraftige vinden i mot gjorde det vanskelig for Staal-laget å stå høyt i første omgang. Hundvåg-keeperen klarte å slå utsparkene helt inn til burvokteren på motsatt side. Det var likevel vertene som tok ledelsen på et flott angrep på venstresiden. Kristoffer bredsidet ballen nede i det venstre hjørnet etter innlegg fra spissmakker Lars Edvard.

Utlikningen kom på et langskudd. Dermed var det en revansjelysten Staal-gjeng som entret banen i andre omgang. Likevel var det Hundvåg som tok ledelsen. Den første halvdelen av omgangen var preget av at hjemmelaget trillet ball uten å få skapt sjanser. Utover i de siste 45 fikk Staal-rekruttene opp balltempoet. Et slitent bortelag slet med å henge med. Jarle Karlsen var sikker fra straffemerket etter at Kristoffer ble felt av Hundvåg-keeperen. Utlikningen kom med mindre enn et kvarter igjen.

3-2 kom etter fantastisk jobb av Trond Rossemyr på venstrekanten. Lynvingen presset keeperen til å gjøre feil. Kristoffer banket ballen i tverrligger og i mål bak en utspilt målvakt. I stedet for at bortelaget jaget på for en ny utlikning, var det Staal som kjørte kampen. Jarle banket likeså godt ballen i mål fra langt hold til 4-2. Dagens kanskje beste prestasjon var det imidlertid innbytter Tor Olav Aakre som stod for. På en lang klarering vant han duellen med to Hundvåg-forsvarere, løp i fra dem, passerte keeper, før ballen ble trillet i mål. En solid 5-2-seier til slutt.

Med seieren i dag er Staal-rekruttene med helt i toppen av 4. divisjon avdeling 2. Med 16 poeng har Vegards unggutter tre poeng opp til serieleder Madla med en kamp mindre spilt. Neste kamp blir borte mot Tasta neste mandag.

Staals lag:
Ole Vegard Tveita
Sander Nag – Pål Fjelde – John Petter Nordbø (k) – Espen Helland
Jørgen Helland – Daniel Hawkins – Jarle Karlsen – Trond Rossemyr
Kristoffer Ramsland – Lars Edvard Danielsen
Innbyttere: Helge Bjørheim, Ørjan Høllesli, Tor Olav Aakre, Hans Petter Aakre, Kato Lambrechts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *