Klasseforskjell mellom Staal 2 og SIF 2

Banens beste: Asgeir Austigard.

Staal Jørpeland 2 – Stavanger IF 2 7-1. Staals scoringer kom ved Asgeir Austigard 3, Kristoffer Ramsland 2, Vidar Harestad og et selvmål.

Det ble en enkel oppgave for Staals rekrutter i kampen mot et veldig ungt SIF-lag på kunstgresset på Jørpeland. Vegards gutter trillet ball med høyt tempo, satte opp kombinasjoner og varierte spillet med stor presisjon stort sett gjennom hele kampen. Det var ikke lenge SIF fikk låne ballen.

Asgeir Austigard var et konstant uromoment for SIF-forsvaret. Med sitt gode rykk og effektive teknikk slo han til med tre mål. Han hevder selv han skulle hatt fire, men det var bred enighet i garderoben etter kampen om at det fjerde målet var selvmål. Asgeir var likevel ikke helt fornøyd med kampen. – Jeg burde hatt ti mål i dag. Jeg bommet på mye, sa han etter kampen. Etter å ha slitt med skader i starten av 2011, er han nå tilbake i form, noe dagens kamp virkelig viser.

Gjestene gikk ut veldig lavt. Med bare en spiss og nesten ikke press på ballfører uansett hvor mye hjemmelaget ledet, var det klart at målet med turen til Jørpeland var å begrense tapet. Det var ikke mange mulighetene SIF klarte å skape foran Staal-buret. Målet var en frispark-perle. Et skudd fra 25 meter gikk via stolpen og utagbart i mål.

Nå er det kun Madla-kampen igjen før rekruttene tar sommerferie. Toppkampen går borte neste onsdag. Med seier der, har b-laget virkelig gode muligheter for å stå på toppen av tabellen ved sesongslutt.

Staals lag:
Ole Vegard Tveita
Vidar Harestad – John Petter Nordbø (k) – Espen Helland – Ørjan Høllesli
Sander Nag – Daniel Hawkins – Jarle Karlsen – Jørgen Helland
Asgeir Austigard – Kristoffer Ramsland
Innbyttere: Robert Holta, Lars Edvard Danielsen, Stig Lyse og Sondre Strømnæss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *