Vikinghordene viser ansvar etter feil bruk av Bengalske lys under Cupkampen mot Staal i vår

Det ble i forbindelse med cupkampen mellom Staal Jørpeland og Viking gitt tillatelse til bruk av såkallte "Bengalske lys" fra Viking Hordene. Staal som arrangør ordnet søknad og lokale tillatelser. Slikt materiell skal behandles forsiktig og det er svært strenge regler for bruk. Disse reglene ble ikke fulgt på Jørpeland og Staal sendte i ettertid en klage til Vikinghordene hvor vi ba om at saken ble tatt opp og at vi reagerte svært negativt på hendelsen under cupkampen. Vikinghordene har hele tiden gjennom sin leder og styre gitt tydelig uttrykk for at dette ikke var planlagt og de har beklaget hendelsen. Nå er saken blitt tatt opp i styre og vi kan lese følgende uttalelse på siden til Hordene: "Etter en klage fra Staal så har styret kommet fram til at det blir nulltoleranse for bruk av all pyrotekniske materiell i Viking Hordene."

Saken er dermed lagt død og Staal er fornøyd med reaksjonen til Hordene og ønsker dem hjertelig velkommen til nye kamper på Jørpeland i fremtiden.
Hele saken kan du lese mer om på siden til Hordene: http://www.vikinghordene.com/news.php?id=46

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *