Staal 2 – Riska 2-2

Hengekampen for b-laget endte til slutt uavgjort. Staals scoringer ved Jørgen Helland og Håvard Barkved.

Riska har slitt med å ta poeng denne sesongen, men kom til Jørpeland med hensikt å krige seg til et resultat på stadion. Det unge Staal-laget prøvde å spille fotball med høyt tempo, men slet til tider med presisjonen. Når hjemmelaget fikk ballen til å trille fort, slet gjestene med å henge med.

Det var også vertene som tok ledelsen etter en fin stikker fra Lars Edvard Danielsen. Jørgen Helland, for anledningen spiss, satte ballen klinisk nede i høyre hjørne. Riska maktet imidlertid å utlikne på et frispark like før pause. Skuddet gikk direkte i mål fra omtrent 20 meter.

Over i andre omgang fortsatte kampen i samme spor. Staal prøvde å spille fotball langs bakken, og styrte mye av spillet. Riska var farligst på kontringer og dødballer. Lars Edvard Danielsen ordnet sin andre assist for dagen da han satte opp Håvard Barkved foran Riska-buret. Håvard ordnet en fortjent Staal-ledelse etter flere store sjanser i tida før.

Riska kom likevel tilbake. Et frispark ble lempet inn i feltet fra langt hold. Det endte på hodet til John Petter Nordbø og i eget mål. Dermed ble sluttresultatet 2-2 og kampen uavgjort.

Neste kamp for b-laget kommer om ei uke. Mandag gjester Buøy IL Jørpeland stadion.

Staals lag:
Helge Bjørheim
Sander Nag – John Petter Nordbø (k) – Eirik Haugland – Espen Helland
Jørgen Sandvik – Jarle Karlsen – Pål Fjelde – Trond Rossemyr
Lars Edvard Danielsen – Jørgen Helland
Innbyttere: Håvard Barkved, Jesper Holta, Steffen Helgeland.

PS: Eirik Haugland måtte forlate banen tidlig med en skade i armen. Foreløpig vet vi ikke hvordan det går med stoppertalentet, men det skal være et brudd i den ene armen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *