Før kampen: Valestrand Hjellvik

Staal tar fredag den lange turen til Osteroy og kamp mot Valestrand Hjellvik. Rettere sagt setter de fleste spillerene seg allerede i bilen torsdag og overnatter på hotell for å være best mulig forberedt til kampen. Dette ga bra resultat mot Os og Brann og Staal undervurderer på ingen måte hjemmelaget og gjentar suksessen. Hjemmekampen endte med hele 8-0 til Staal men Valestrand Hjellvik har siden plukket poeng jevnt og trutt og ligger på 12. plass med 14. poeng. På hjemmebane står laget med 1-2-4 og 6-16 i målforskjell mens Staal står med 5-0-2 og 14-9 i målscore.

Valestrand Hjellvik startet høstsesongen med 0-3 tap hjemme på Furubakken Stadion mot Brann 2. Valestrand Hjellvik var absolutt med i kampen og hadde store sjanser til å ta ledelsen. I andre omgang så var Brann 2 det beste laget og vant fortjent 3-0. Brann 2 og Fyllingen sine seire på mandag betyr at Staal nok en gang er nede på 3. plass men fortsatt kun to poeng bak Brann 2.

Valestrand Hjellvik har ikke like stort publikum som Staal men har helt klart divisjonens mest entusiastiske hjemmepublikum. Selv om de ikke var så mange som tok turen til Jørpeland så viste de få godt igjen med flaggene sine. Ifølge statistikk på Valestrand sin hjemmeside så har laget hele 12 ulike målscorere denne sesongen noe som vitner om god bredde selv om ingen har flere enn to mål. Valestrand Hjellvik er nok det 3. div. laget som får mest mediedekning fra tv2 og Mons Ivar Mjelde hadde også to kamper der som trener før han overtok Start. (Selv om undertegnede som Startfan hadde foretrukket Mjelde ble i Valestrand 🙂 )

Staal har hatt en god treningsuke bak seg med trening mandag, tirsdag og onsdag før torsdagens biltur til Osterøy. Grunnet skader, jobb, bryllup og suspensjon så blir det endel forandringer på Staallaget til fredagens kamp men erstatterene er unge og lovende og har vist god form både i Dana Cup og på Staal 2 denne sesongen.

Staal sin egen fanklubb Hammarverket er på plass med minst en bil til kampen og vil oppdatere kampen live for alle de som ikke har anledning til å ta fredagen fri for å dra på kamp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *