Knallsterk seier for b-laget

Kristoffer Ramsland er tilbake etter USA-tur, og begynner å finne formen igjen.

Staal Jørpeland 2 – Buøy IL 4-2. Staals scoringer ved Lars Edvard Danielsen, Kristoffer Ramsland, Steffen Helgeland og selvmål.

Etter en del utskiftninger på a-laget, grunnet diverse fravær, stilte også b-laget med et særdeles ungt lag i mandagens kamp mot fjorårets tredjedivisjonslag Buøy.

Ungdommen viste seg imidlertid langt kjappere til beins og med ballen enn de litt tyngre Buøy-spillerne. Etter få minutter spilt ledet hjemmelaget 2-0. Buøy fikk en redusering etterhvert, men det var vertene som kjørte kampen fram til pause. Ved halvspilt på Jørpeland stadion var det 4-1.

Over i andre omgang maktet lokalfotballegenden Asle Sletthaug & co å komme tilbake med enda en redusering. Det var likevel aldri tvil om hvor seieren skulle ende. En sterk seier med et ungt lag.

Vidar Harestad akslet kapteinsbindet i sin siste Staal-kamp på ei stund. Backen utgjorde en glimrende høyreside med Sander Nag. Sistnevnte må nok likevel venne seg til å vente til ballen er i mål før han jubler. Sander trodde nok han hadde sendt Staal opp i 5-1, og jublet for scoring, men lobben gikk like over mål.

Neste kamp for Vegards gutter er borte mot Havdur på mandag. Med dette resultatet er fortsatt rekruttene på andreplass i 4. divisjon avdeling 2 med fem poeng opp til Madla på tabelltopp.

Staals lag:
Helge Bjørheim
Vidar Harestad – Stig Lyse – Jørgen Helland – Jesper Holta
Pål Fjelde – Håvard Barkved
Sander Nag – Kristoffer Ramsland – Steffen Helgeland
Lars Edvard Danielsen
Innbyttere: Finn Erik Jørgensen, Sindre Loug, Petter Seljeskog, Kato Lambrechts.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *