Tap i første kamp for J16

Det ble 2-4 tap for jentene i kveld, i den første kampen i eliten. Klepp var et godt, fysisk, hardtarbeidende lag, som gjorde det vanskelig for oss å få spilt vårt spill. Det begynte riktignok bra de første 10-15 min, hvor vi tok en tidlig 1-0 ledelse ved Birte, og produserte flere gode angrep. Så falt vi litt, og Klepp kjempet seg inn i kampen. To kjappe mål midtveis i omgangen gjorde at det stod 1-2 til pause. 2. omgang ble en stillingskrig i starten, og Klepp gikk opp til 3-1 etter ca. 10 min. Så fulgte en god periode for oss, og det var fortjent da Ida Nag satte inn 2-3 ca. 10 min før slutt. Det tente håpet om en snuoperasjon, men like etterpå kontret Klepp inn det siste målet, og kampen ebbet ut. God innsats av jentene, men det var dagen da det liksom ikke ville seg helt. Neste kamp blir borte mot Eiger neste tirsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *