Tap for ungt b-lag

Staal Jørpeland 2 – Randaberg IL 2 0-2. Det ble en tøff kamp for et b-lag med få erfarne spillere.

Randaberg stilte med et sterkt rekruttlag. A-lagsspillere som Mathias Raade Olsen, Bjørnar og Vegard Eltervåg, Frank Gram og Trond K. Kindervåg var alle med på ferja inn til Jørpeland. For hjemmelagets del var det en del nye fjes grunnet utskiftninger på a-laget og viktig juniorkamp på onsdag.

Det var derfor ikke uventet at det mer meritterte bortelaget førte kampen. En meget solid Helge Bjørheim i vertenes mål gjorde at det likevel stod 0-0 til pause.

Det gikk ikke lang tid ut i andre omgang før gjestene fikk ballen i mål. Selv om hjemmelaget trillet ball og hang greit med, forsvant spenningen i kampen da Randaberg gikk opp til 2-0. En sluttspurt kom aldri, dermed endte kampen 0-2 i en relativt lite severdig kamp.

Et av høydepunktene var da «gamlebenken» byttet inn seg selv. Hallgeir Hinna og Vegard Oftedal spilte begge et kvarter mot slutten. Det var lite som tydet på at eldstemann har rundet førti da han drog i fra bortelagets forsvar og banket ballen like utenfor stolpen bak RIL-keeper Raade Olsen. Det er verdt å merke seg at aldersforskjellen mellom eldste- og yngstemann på dagens Staal-lag er 25 år.

Staals lag:
Helge Bjørheim
Sander Nag – Pål Fjelde – Jone Hjorteland – Markus Gjerde
Jørgen Sandvik – Jarle Karlsen – Sindre Loug – Trond Rossemyr
Arne Dalehaug (k)  – Steffen Helgeland
Innbyttere: Stig Lyse, Petter Seljeskog, Theo Barø, Jesper Holta, Hallgeir Hinna, Vegard Oftedal.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *