Før kampen: Fyllingen

Da er det duket for høstens foreløpig største kamp for Staal. På motsatt banehalvdel på Jørpeland Stadion venter Fyllingen som knuste Staal 4-0 i vårkampen. Lørdagens kamp har ingen av lagene råd til å tape hvis en fortsatt skal ha håp om opprykk all den tid Brann 2 fortsetter å vinne kampene sine.

Fyllingen har 5-1-2 på bortebane og har i år endelig blitt kvitt Rogalandskomplekset sitt som de slet med i 2. div. Laget liker seg klart best på kunstgress og det aller helst på hjemmebane hvor laget har samme statistikk som Staal med 8-1-0. Begge lagene spilte uavgjort på hjemmebane mot Stord. Staal står med enorme 27-2-0 på Jørpeland Stadion i seriesammenheng og kan altså runde 30 kamper uten tap imorgen.

Fyllingen har som Staal mistet noen spillere i sommer men har stort sett fått erstattet disse. Denne uken hentet de en ung islandsk spiller som har spilt fast i 1 div. på Island. Ser en til EIK som topper avdeling 6 så hentet de inn hele 4 nye spillere for å forsterke troppen i kampen om opprykk. SIF, Brodd og Vardeneset er andre eksempler på klubber som har forsterket troppen i høst. Staal har hentet sine erstattere fra egen stall og de som har kommet inn har gjort en kjempejobb og laget har vunnet fire strake seire. Likevel synes jeg personlig at en burde sett på mulighetene på å hente eksterne erstattere når så mange sentrale spillere blir borte av forskjellige årsaker. Om en virkelig ønsker opprykk så må det også legges til rette slik at en har de samme forutsetningene som de andre lagene i opprykkstriden.

Jeg har fått mange tilbakemeldinger fra spillere, trenere og støtteapparat om at måten publikum støtter laget settes stor pris på. Spesielt måten laget ble ropt og klappet på i 2. omg. mot Øystese når en spilte med 10 mann var til stor støtte. Mot Fyllingen må vi få dratt igang denne støtten fra første sekund og vi må hjelpe Staal så godt vi kan. Det trenger ikke alltid være de samme som drar igang heiaropene. Husk det er aldri flaut å vise din støtte til Staal!

Staal er favoritt på oddsen og du får fra 1,60 til 1,90 på hjemmelaget.

Kampstart på Jørpeland Stadion er kl. 1600 så møt opp og ta naboen og ungene med deg 🙂

Antatt Staallag:

Thomas Mæle

John Petter Nordbø

Stian Nag

Sindre Fjelde

Espen Helland

Øyvind Alsvik

Jarle Karlsen

Sigve K. Christensen

Per Krister Bjørlo

Lars Edvard Danielsen

Erlend Danielsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *