Storseier mot Austrått/Figgjo

Staal G95 cruiser videre i sin pulje, og sendte torsdag Austrått/Figgjo hjem med kalassifre.
Hele 11 baller hadde funnet veien inn i nettet bak bortelagets keeper da dommeren blåste i fløyta for siste gang.
Et meget ballspillende Staal-lag gikk rett i strupen på gjestene, og kampen var ikke gammel da Mads Larsen fikk kranglet en god corner fra Morten Bjørlo over linja. Like etter endte et glimrende Staal-angrep i beina på Henrik Grønvik, som sikkert plasserte ballen i motsatt hjørne. Mads Larsen satte så inn sitt andre for dagen med et skrudd langskudd, før Mathias Bringaker fastsatte pauseresultatet til 4-0.
I 2.omgang fortsatte plankekjøringen, og etter mål av superinnbytter Alexander Schmidt (5), Geir Magne Staurland og Mathias Bringaker endte kampen til slutt hele 11-0 i vertenes favør.
Som et resultat av et bunnsolid forsvar, to ballspillende og duellsterke sentrale midtbanespillere, to gode offensive vinger, og to bevegelige spisser, står denne kampen meget mulig igjen som den beste av 16-åringenes kamper så langt i høst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *