Kickoff for alderbestemte lag med 85 spillere

Håndballgruppa arrangerte kickoff for85 10-15 åringer 23.09 i Strandahallen. Målet var å starte sesongen med en felles samling. Hovedfokus var keepertrening for målvakter og teknikk trening for resten. 10-12 åringer startet opp kl 16.30 og holdt det gående fram til 19.00. Entusiasen og innsatsen var på topp under hele økten. Mot slutten av økten fikk vi besøk av Therese Nordbø fra Fiskå som spiller på Sola Håndball sitt elitelag. Både spillere og trenere satte stor pris på det.

Vi var så heldige at Therese var med inn i neste økt for 13-15 åringene og kjørte treningen første timen. Kjempemotivasjon for spillerne å få tips og prøve seg mot en elitespiller 🙂 Målvaktene fikk egen trening og tips av Tor Gunnar Lauvsnes, mens utespillerne fikk trening i angrep og forsvar hovedsaklig av Stig Olaf Melberg og Erik Ødegård, med støtte av de andre trenerne. Spillerne ble delt inn i 4 jevne lag og fikk spille mote hverandre. Motivasjon og innsats var like bra hos denne gruppa.

Kickoff’et må sies var en suksess, utrolig kjekt for oss trenere og ledere å se entusiasmen på spillerne på tvers av kjønn og alder. Dette blir ikke siste gang 🙂

Vil takke alle trenerne som satte kvelden for å gi spillerne en god inngang til helga og håndball sesongen. Ekstra takk til oppmennene(damene) som sørget for frukt og baguetter.

Mvh

Ole Kristian Risa

 

(flere bilder kommer)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *