J16 overlegne mot Madla

Det ble en solid 6-1 seier over Madla til jentene hjemme på Jørpeland i kveld. Jentene var veldig tente, og i første omgang klarte vi å holde høyt tempo og ballpress. Duellspillet var også veldig bra, samtidig som vi klarte å
holde spillet langs bakken, med stor variasjon mellom gjennombruddspasninger til spissene, og flotte crosspasninger til flankene. Det sto hele 5-0 til pause, og det var regelrett enveiskjøring. Målene ble satt inn av Birte 2, Agathe 2 og Elin. Etter pause falt intensiteten noe og spillet jevnet seg noe ut. Madla fikk satt inn en redusering, før midtstopper Ida Ramsland satte inn vårt siste på en corner. Målet førte til stor begeistring på sidelinjen, da dette bare var hennes 2 mål i karrieren!! Forøvrig et flott mål som ble bredsidet kontant i mål nede ved stolperoten.
Jentene har hevet seg veldig de siste to kampene, og klatringen på tabellen er begynt. Neste kamp blir borte mot Austrått neste tirsdag, og vi satser på å gjenskape prestasjonene i denne kampen. Et skår i gleden var at midtbanemotor Elin fikk en skade som sannsynligvis setter henne ut resten av sesongen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *