Mosjonsløpet – Jørpeland Rundt

Mosjonsløpet – Jørpeland rundt

Omlag 80 personer fant vegen opp til Jørpeland stadion lørdag 1. oktober. Noen testet formen sin ved å løpe de 5,5 km på tid, andre tok det som en flott tur i det nydelige været. Denne gangen ble løpet arrangert som et tiltaki forbindelse med Norges friidrettsforbund,, men vi ønsker at dette kan bli en årlig tradisjon for Staal Jørpeland friidrett.

Evalueringen vil vise om vi går for et løp neste år igjen, og om vi da også kanskje åpner for både en aktiv klasse og en mosjonsklasse. Filosofien bak løpet var at her skulle alle kunne delta, men tilbakemeldingene sa at noen også kunne tenke seg litt er konkurransepreg.  Alt alt var løpet vellykket, og vi vil gjerne takke sponsorene for alle de flotte premiene vi fikk til utlodding blant deltakerne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *