Sterk rekruttseier

Ørjan Høllesli gjorde et Staal-comeback mot Hundvåg.

Hundvåg – Staal Jørpeland 2 1-4. To mål hver av Daniel Tungland og Ørjan Høllesli sikret at b-laget blir dårligst nummer fire i årets fjerdedivisjon.

Det var tre flotte mål, og en klabb-og-babb-scoring tilskuerne fikk se fra bortelaget på den forblåste kunstgrasbanen til Hundvåg mandag kveld.

Den første var av det flotte slaget. Et angrep opprullet på høyresida endte til slutt på volley hos Ørjan Høllesli, for anledningen vikar på venstrekanten. Han banket til og ballen føyk i motsatt hjørne. En praktscoring!

Hundvåg utliknet like etterpå, før Daniel Tungland ikke ville være dårligere enn Ørjan. Fra omkring 25-30 meter sendte han ballen i tverrligger, via stanga, og i mål. Utagbart for keeper. I en førsteomgang der Staal hang godt med, var det ikke ufortjent at det var gjestene som ledet til pause.

Etter hvilen fikk Staal-rekruttene sterk motvind i mot. Da Hundvåg i tillegg stengte av for å spille seg ut fra forsvarsfireren, slet Staal til tider med å holde ballen i laget. Sterkt forsvarsspill og effektiv angrepsfotball fikk likevel avgjort kampen i bortelagets favør.

Det tredje målet var av det uryddige slaget. Et hjørnespark ble kriget i mål. Ørjan sier selv at han var sist på ballen, men det er mulig det var selvmål. Vi velger å tro på Ørjan.

Et av kveldens høydepunkt var pasningen i forkant av 4-1-målet. Trener Vegard Oftedal byttet seg selv inn i en sentral midtbanerolle, og startet med en fantastisk utsidepasning i bakrom til Daniel Tungland. Han fikk ballen i mål alene med keeper, etter litt klønete forsvars- og keeperspill fra hjemmelaget.

Vegard har blitt litt eldre siden dette bildet ble tatt, men viste likevel fram en utsidepasning av ekte Fabregas-klasse mot Hundvåg.

Med dette ligger Staal 2 på fjerdeplass med 35 poeng. Med to kamper igjen er det tre poeng opp til de tre lagene foran, der Madla har én kamp mindre spilt. Med seier i de to siste kampene er det altså mulig å vinne 4. divisjon avdeling 2.

Ellers er det gledelig at naborival Midtbygden har berget plassen i 4. divisjon. Vi ser fram til nye lokaloppgjør også neste sesong!
Neste kamp for Staal 2 er neste mandag hjemme mot Tasta på Jørpeland.

Staals lag:
Helge Bjørheim
Sander Nag – John Petter Nordbø (k) – Jone Hjorteland – Jesper Holta
Jørgen Sandvik – Jarle Karlsen – Håvard Barkved – Ørjan Høllesli
Trond Rossemyr – Daniel Tungland
Innbyttere: Petter Seljeskog, Stig Lyse, Vegard Oftedal.

En liten godbit til slutt. Hvis du ønsker å se Daniel Tungland feire seier og bli seiersintervjuet av TV2, kan du se det under.

Staal i Norway Cup 2004

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *