J16 tapte for Austrått

Det ble 5-2 tap for Austrått for jentene tirsdag kveld. Prestasjonsmessig var denne kampen et skritt tilbake, hvor vi ikke klarer å gjennomføre det vi blir enige om. Ubesluttsomhet og personlige feil gjorde at vi kom under 3-0 i sterk motvind i 1. omgang. I pausen bestemte vi oss for å gå utpå og snu kampen, og de første 15 minuttene av 2. omgang fikk vi til spillet vårt slik vi ønsker. Det var derfor fortjent at Ida Ramsland (nå med mål i 2 kamper på rad!!) reduserte tidlig i 2. omgang. Da så det ut som om vi skulle klare å snu det, men etter flere brente sjanser kontret Austrått inn 4-1 og luften gikk litt ut av jentene. Ingrid reduserte nok en gang, før Austrått satte sitt femte. Alt i alt en prestasjon under middels av oss, og vi må jobbe hardt med forsvarsorganisering og innstilling før de to siste kampene. Når det er sagt, tapte vi for et velspillende og hardtarbeidende lag, som ville mer enn oss i går. Ros til jentene for at de prøver å komme inn i kampen, selv om de kommer under tidlig. Neste kamp blir lørdag 22. oktober, hjemme mot gruppeleder Skjoldar, før vi avslutter med Haugesundstur helgen etter med påfølgende bankett og overnatting på hotell. Uavhengig av resultatene i disse kampene har jentene gjort en god sesong og har vist stor fremgang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *