Øyvind Hompland til Staal

Like etter kampslutt i Skjold- Os kunne Skjold sin midtbanespiller og kaptein Øyvind Hompland melde på det sosiale mediet Twitter at han neste sesong spiller for Staal Jørpeland. Hompland har vært i søkelyset til Staal og flere andre klubber etter at han startet sine studier i Stavanger men 25-åringen gjor det tidlig klart at Staals spillestil, treningsforhold og ambisiøse spiller/trenergruppe var noe som tiltrakk han. Hompland er en offensiv, kreativ midtbanespiller som i Skjolddrakten har vist seg som veldig målfarlig men enda oftere som nest siste mann ved scoringer. På lokalfotballgallaen som ifjor ble arrangert for første gang på Haugalandet ble Hompland kåret til årets beste spiller i 3. divisjon. Denne sesongen har Hompland slitt litt med skader men imponerte stort på Staaltrening i fotballhallen på Tau. Staaltrener Hallgeir Hinna sier han gleder seg veldig over at Skjoldkapteinen har valgt å spille for Staal og tror at hjemmepublikum har noe å glede seg til i den kommende sesongen.

Vi ønsker Øyvind Hompland hjertelig velkommen til spill i Staaldrakten og avslutter som Hompland selv på twitter #SPENNENDE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *