Sterk seier til J16 over Skjoldar

J16 leverte en god kamp da 0-2 til pause ble snudd til 3-2 seier i sluttminuttene. Første omgang var jevnspilt, men forsvaret vårt var uheldige og vi slapp inn to unødvendige mål. I pausen ble det tatt grep for å snu kampen, og jentene viste stor moral og arbeidskapasitet i andre omgang. Det var stor Staaldominans hele omgangen, selv om det store spillet uteble. Birte Svines scorte alle 3 målene denne gangen og var veldig god, men dette var først og fremst en lagseier. Strålende innsats nok en gang av jentene på 15-årslaget, som stilte med 5 spillere, da vi hadde en del forfall. Skjoldar blir sannsynligvis kretsmestre på tirsdag, og vi er det eneste laget som har slått dem. Det viser at vi har nivået inne, men mangler litt på å være stabile. Siste kamp for sesongen går borte mot Haugar på lørdag, og vi stopper over til søndag med hotellovernatting og bankett på lørdagskvelden, for å markere avslutningen på sesongen. Laget har vært i god utvikling i mange år, og mange spennende spillere kommer opp på damelaget til neste år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *