Takk for flott innsats!

Det har i ukene 42 og 43 vært dugnad i Staaltun. Her er det foreldre som har blitt kalt inn og stilt opp.

Hele huset har blitt vasket både oppe og nede. Og da mener jeg vasket! Tak, vegger, dører,lister, inni og utenpå skap osv…. I tillegg er alle vegger og lister malte oppe. Huset ser nesten helt nytt ut igjen!

Når vi skal starte opp med en slik jobb, så er det lett å tenke at dette blir en svær jobb, og vi kan bli svette på ryggen av mindre ting. Riktignok er det en svær jobb, men jeg må si at den føles liten når en ser hvor effektivt og greit det har gått. Her har dugnadsarbeiderne brettet opp armene, og vips så var jobben gjort. Det har til og med gått så fort, at vi har måttet avlyse den siste dugnadsdagen. Alle har vært positive og arbeidsvillige. Fantastisk!

Tusen takk til alle som har stilt opp og gjort en formidabel jobb!
Rita v/Husstyret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *