Seier på hjemmebane for Gutter 14

G14 spilte mot Havørn i Strandahallen lørdag 3.desember. De hadde med seg forsterkninger fra G13 og J13.

Kampen startet med å vippe fram og tilbake. Begge lag jobbet godt i forsvar og lite mål ville inn. Med en god keeper i Kristoffer Erland, var han med  og holt oss inne i kampen. Og med Bjarne Jørgen(7), Tobias L(2) og Vegard(5) i form begynte måla og dette inn i slutten av omgangen. Guttene gikk til pause med en 8-4 ledelse.

I andre omgang ble det mer fart på spillet, og skudda satt bedre. Guttene fra G13, Tore(1), Vebjørn(1), Roger(1) og Sander, fikk vist seg frem, de spilte kanon bra i forsvar sammen med Lena J13,og var ikke redde for å sette seg i respekt framover på banen heller. Kristoffer K(2) er god å ha i forsvar, han får guttene og jenta til å snakke i sammen! Simen jobba og knall bra i forsvar og Matias fikk prøvd seg på 2 vingskudd – bra jobba gutter G14!

Takk for innsatsen og god hjelp alle isammen. Vi vant til slutt 19-10.  Gleder oss til toppkamp mot Sola hjemme idag!