Flott treningsleir for damelaget

Treningsoppholdet i Fjerritslev ble en ubetinget suksess, og vi hadde et kjempeflott opphold. Vi gjennomførte 4 treninger og 2 kamper per lag. Kampene siste dagen bar preg av slitne hoder og bein, spenst og hurtighetsøkten med Ingjerd Alsvik på torsdagen førte nok til stiv muskulatur hos mange 🙂 A-laget tapte 2-0 for Fortuna Hjørring sitt B-lag fredag kveld. Dette var en helt jevn kamp hvor forskjellen var at vi ikke klarte å sette sjansene våre. På lørdagen ble det 2-2 mot Brønderslev på en tung grasbane, etter 2 mål av Agathe Malmberg. Rekruttlaget vant 7-0 over Fortuna Hjørring sitt U-18 lag på fredagen, og dominerte kampen fullstendig. Scoringene ble satt inn av Camilla K. Fiskå (2), Birte Svines (2), Maren Viga, Trine Handeland og Kristrún Gudnadóttir. På lørdagen ble det seier 3-2 over Fjerritslev, etter at vi kom under 2-0. Her var det mange trøtte hoder og bein, men vi regelrett rundspilte dette laget. Danskene var mer opptatt av å kveste våre spillere enn å spille fotball, så det var like før Holger stoppet kampen. Målene ble satt inn av Sara Gundersen, Karina Fjelde og Birte Svines. Her falt forresten følgende kommentar fra en dansk tilskuer; "I spiller som Barcelona, men I scorer fanden ikke mål!" Neste oppgave blir miniturnering hjemme på kunstgresset mot Hinna og Randaberg på lørdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.