Presentasjon av Staal og treneravgang i Brodd

Staal er blitt presentert på nettsiden 3.divisjon.no foran årets sesong. Nettsiden er Norges beste på 3. divisjon og omhandler alle 12 avdelingene. En har også mulighet til å abonnere på sms service som gir resultatoppdateringer fra Staal sin avdeling her. Her finner du hva Staals representant har «svart» foran årets sesong:

http://www.3divisjon.no/default.asp?p=articlesShow&id=3399&groupId=1

Den mest oppsiktsvekkende nyheten i lokalfotballen de siste ukene er at Endre Tangen har valgt å gi seg som trener i Brodd kun få dager før seriestart og Staals møte mot Brodd i cupen. Ifølge Brodd sine nettsider kom avgangen grunnet endrede forutsetninger foran årets sesong. Brodd har mistet mange rutinerte spillere og erstattet disse med sultne unggutter men generasjonsskiftet kom vistnok for kjapt på for Tangen som valgte å trekke seg. Assistenttrener Ole Fredrik Bergseth vil ha ansvaret til en ny hovedtrener er på plass.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *