Tap i serieåpningen for damer 4. divisjon

Det ble et surt 1-3 tap for Helleland, på en veldig dårlig bane i åpningskampen for damer 4. divisjon. Hvem skulle tro at vi skulle få oppleve Chelsea-Barcelona kampen om igjen dagen etter 🙂 Vi dominerte kampen fullstendig, og Helleland sto med 7-8 spillere i forsvar og måkte ballen fremover eller til innkast stort sett hele kampen. På det vanskelige underlaget klarte vi hele første omgangen å spille ut Helleland langs bakken og vi kom til mange sjanser, men et skudd som var klart over streken ble ikke godkjent, samt flere skudd som strøk utenfor eller traff tverrligger, gjorde at det utrolig nok stod 0-0 til pause. 2. omgangen startet slik 1. sluttet, men mot spillets gang, og på sin første sjanse klarte Helleland å score. Jentene responderte imidlertid umiddelbart og utlignet ved Sara Gundersen slik at det sto 1-1 etter 6 minutter. Da trodde vi at ketcupeffekten skulle komme, men det gjorde den ikke. Vi malte på resten av omgangen og spillet foregikk 90% av tiden på Hellelands banehalvdel, men vi setter ikke sjansene. To kontringer de siste 10 minuttene som begge ble satt, ble derfor til et surt åpningstap. Fotball handler om å score mål og å sette sjansene, og der var Helleland effektive i dag. Men, all honnør til jentene som jobbet og slet, og faktisk klarte å spille konstruktiv fotball på dette underlaget. Spillemessig var dette veldig bra, så har vi litt å gå på i forhold til organiseringen – både i forsvars- og midtbaneleddet. Men det skal vi rette på til neste kamp, som blir borte mot Buøy 2.mai.

Laget: Astrid K. Frafjord, Malin Flesjå, Randi Eline Selvik, Vilde Oanes, Maren F. Viga, Miriam Høllesli, Elisabeth Danielsen, Marte Danielsen, Marta Mosnes, Karina Fjelde, Sara Gundersen, Elisabeth Dyrdal, Kristrun Gudnadottir, Gunn Elise Lauvsnes og Linda Soppeland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *