Oppsummering av Umbro Cup 2012

Sitter her som en stolt og fornøyd leder av Staal Jørpeland håndball og oppsumerer årets Umbro Cup 🙂 !! 122 spillere fordelt over 14 lag og mange tilreisende foreldre utgjorde at årets cup er den med flest reisende. Utrolig kjekt at vi får med lag fra alle aldersbestemte klassene, og jeg synes det er ekstra kjekt at vi får med «eldste» guttene og jentene våre. Det er samlende for klubben og gir inspirasjon for de yngre!

Turen startet fra Hallen kl 16 fredag ettermiddag – der spillere og lagledere ble fordelt over 3 busser. Steminingen i bussene var upåklagelig – godt humor og høy sang og musikk 🙂 Vi ankom samme skole som sist i 2030 tiden og etter at alle lag var godt plassert i klasserom, stod det pizza og brus til alle i kantina. Reglementet sier ro 23 og det var ingen problem.

Lørdagen var lagene i aksjon fra 0730 fram til 1930 med minimum 3 kamper, noen spilte både 4 og 5. Innimellom kampene gjaldt det å «vinne» tribunene, mens andre Staal lag spilte. De kampene jeg fikk sett gjorde vi det til gangs! Innsatsen og resultatene i løpet av dagen var upåklagelig. Rapportene fra diskoteket sier at spillerne hadde det kjekt der og 🙂

Søndagen var alle lag igjen i aksjon, da med cupspill for 12 årslaga og oppover. 2 kamper ble avgjort med «sudden death» (J14 og G12)  Da var det vanvittig stemning i hallen og kampene gikk i fordel til Staal. Rørende å høre og se stemningen både på banen å tribunen – da er en stolt å være Staal’er !   Alle lag gjorde en kjempeinnsats i løpet av dagen og resultatmessig gjorde J14 det best med spill i finalen. Der ble det dessverre tap 5-8 mot Våg, men utrolig kjekt for klubben å få en ny pokal på Staaltun! Også fasinerende å se G12 som «knuste» et lag som i sum var dobbel så høye og tunge. For det er nettopp det det handler om og som gir resultater; innsatsvilje og pågangsmot, og være som «ein klegg» i forsvar som en uttalte 🙂

Tusen takk til alle spillere, trenere, lagledere og foreldre som gjorde helga til en suksess!!! Spesielt takk til sjåførene og Umbro Cup generalen Elisabeth Barka (og hennes offiserer) for å sy det hele sammen.

MvH

Ole Kristian Risa

 

http://www.cupassist.com/resultater/vis.php?turn=umbrocup2012 og velg Staal som klubb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.