Andri Juliusson klar for Staal

Andri jublende etter scoring for IA Akranes. Bilde fra fotbolti.net
Andri jublende etter scoring for IA Akranes. Bilde fra fotbolti.net

Den islandske  offensive midtbane/angrepsspilleren Andri Juliusson er klar for Staal og ventes å ankomme Jørpeland tidlig i neste uke. Juliusson ventes å være spilleklar allerede til cupkampen mot Fk Haugesund på onsdag. Spilleren med 32 mål på 125 kamper i de to øverste divisjonene på Island går inn å forsterker en ung og tynn Staaltropp.

Den islandske nettsiden fotboltinett melder torsdag også om overgangen på sine nettisder og de har også fått med seg Staal sin imponerende seier over Sandnes i cupen 🙂 http://www.fotbolti.net/fullStory.php?id=125647

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *