Komfortabel seier til damer 4. div

Det ble en velfortjent 2-0 seier til jentene over Forus & Gausel på Jørpeland Stadion i kveld. 1 omgangen ble preget av vind, og Forus & Gausel slet med å komme seg framover i banen. Vi gikk ut med høyt press og dominerte fra start, og 16-åringen Marta Mosness satte vårt første mål allerede etter 5 minutter. Resten av omgangen ble spill mot et mål. F & G forsvarte seg godt, og stengte bakrom med 7-8 mann i forsvar, og vi klarte ikke i tilstrekkelig grad å komme rundt på kantene. Derfor ble det til at vi gikk oss mye fast i midten, eller fikk avslutninger fra distanse. Etter 25 min trakk vi oss dypere i banen i håp å få lokket forsvaret deres lenger ut, men de evnet sjelden å komme til midtstreken før vi overtok ball eller fikk et innkast. Total dominans, og 1-0 til pause. I 2. omgang kom F &G litt mer med, og kom oftere over på vår banehalvdel, uten at det ble særlig farlig mer en et par ganger. Vi fortsatte dominansen, og fikk til mange flotte overganger på kantene, med gode innlegg og avslutninger. Linda Soppeland scoret 2-0 etter ca. 70 min på en utsøkt volley etter et flott innlegg fra Gunn Elise Lauvsnes. Derifra og ut hadde vi full kontroll og styrte kampen uten at vi fikk satt ballen flere ganger. Alt i alt en godt gjennomført kamp hvor jentene spillemessig dominerer, og prøver å spille fotball langs bakken hele tiden. Neste kamp for 4. div laget er borte mot Frøyland/Orstad 24. mai. 3. div laget tar imot Havdur hjemme torsdag 10. mai.
Laget: Mona Nordbø – Malin Flesjå (Gunn Elise Lauvsnes 46), Randi Eline Selvik, Elisabeth Dyrdal, Maren Fosså Viga – Marta Mosnes (Kristrun Gudnadottir 60), Elisabeth Danielsen, Charlotte Aakre (Marte Danielsen 46), Camilla K. Fiskå (Linda Soppeland 46) – Ruth Nordbø, Sara Gundersen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *