Tap i cupen

FKH ble for sterke og vant fortjent 1-5 på Jørpeland på onsdag. Seieren var nok minst ett mål for stor og Staal kom godt fra kampen. Sjansestatistikken sa 2-2 etter første omgang men FKH visste forskjellen på divisjonene og var veldig effektive når de fikk sjansen. Thomas Mæle var uheldig på det første målet mens Geir Ludvig Fevang var både heldig og god da han ga bortelaget ledelsen 0-2 like før pause på en corner som så ut skulle ha vært dødball.

I andre omgang var bortelaget det klart beste men Staal fikk sin fortjente scoring ved Arne Dalehaug i det minste. FKH var også heldig som ikke fikk straffe og rødt kort mot seg like før Staal sin scoring da debutant Andri Juliusson sin avslutning ble reddet av en utespiller med hånden. Juliusson kom bra fra sin debut og visste seg frem med bra hurtighet og god spenst i forkant av Arnes mål.

Staals bestemann var igjen Sigve K. Christensen som denne gang spilte midtstopper etter at Stian Nag måtte kaste inn håndkleet.

Målene fra kampen kan ses her: http://www.nrk.no/sport/fotball/nm/1.8128679?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Nå blir det en restitusjonsøkt for Staal torsdag før Hinna venter i serien på bortebane fredag.

Staal-TV:

http://www.youtube.com/watch?v=NYsL1g6Oir0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *