3-0 seier og årets mål av Juliusson!

Foto:Strandbuen

Det var særdeles synd at Staal Tv ikke var til stede på ISS Stadion idag da Staal spilte mot Madla. Dvs. det var synd de ikke var til stede i 2 omg. for første omgang bør forbigås i stillhet. Altfor upresist, altfor lite tempo, altfor lite aggresjon og generelt veldig kjedelig var omgangen og Hallgeir ga klar beskjed i pausen om at dette ikke var godt nok og krevde full skjerping.

Det var en helt annen glød over Staallaget i starten av 2 omg. og det tok ikke lange tiden før de første sjansene ble skapt. Etter å ha vært veldig nære ved flere anledninger så fant Staal sin islending Andri Juliusson ut at det var på tide å åpne scoringskontoen. I første omgang hadde han ett forsøk på brassespark som gikk ett par meter over men få så helt for seg hva som ventet da Juliusson fikk ballen med ryggen mot målet like utenfor 16meteren. Med ett perfekt brassespark helt nede i stolperoten ga han Staal ledelsen 1-0 bak en sjanseløs Ørjan Olsen. En stor prestasjon!

Få minutter etter 1-0 ble Juliusson  skudd i ryggen inne i Madla sitt straffefelt og dermed straffe til Staal. Eirik Jøssang var sikker fra 11 meteren og økte ledelsen. 3-0 kom ved Kristoffer Ramsland på ett flott skudd etter Staal var aggresive og vant ballen i gunstig posisjon offensivt. Staal var gode første 25 minuttene av 2 omgang og avgjorde kampen i den perioden. Etter dette falt intensiteten litt for mye igjen men Staal kontrollerte lett seieren inn mot ett Madlalag som hadde lite å by på offensivt.

Dagens Staalar var Staals nye islending i sin første kamp fra start. Også Staals midtstopperduo og Øyvind Hompland hevet seg litt over snittet på dagens Staallag. Staal ligger nå på 2 plass apoeng med Viking 2 som har en kamp mindre spilt og som møter Brodd på Midjord fredag.

Mest imponerende bortsett fra 1-0 scoringen var antall publikummere fra Strandalandet som hadde tatt turen i finværet. 80% av tilskuerene holdt med bortelaget og det spørs om vi ikke snart må stille med ballgutter på bortebane også for å unngå slike kamper som idag der en bruker halve omgangene på å løpe for å hente ball bak mål og ved innkast 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *