Storseier og tabelltopp for damer 4. div

Det ble en kamp uten den store spenningen da damene valset over Lura, og vant 8-0 på kunstgresset i kveld. Målene ble satt inn av Birte (5), Berit, Vilde og Camilla. Jentene tok tak fra start og spilte ut et tamt Lura lag hele kampen. Etter total dominans i 1. omgang stod det 5-0 til pause. Etter pause falt intensiteten naturlig nok, men vi hadde fortsatt full kontroll og satte tre nye mål. Jentene skal ha honnør for en godt gjennomført kamp, hvor spesielt 1. omgangen blir beholdningen. Da spiller vi bra fotball, med gode løp, flotte kombinasjoner og setter sjansene. I 2. omgang faller tempoet og vi blir litt stasjonære, uten at Lura noen gang ble særlig farlige. Kjempebra innsats av jentene, hvor spesielt 5-målsscorer Birte hadde en strålende kamp. Siste kamp før ferien går 11. juni borte mot det antatt beste laget i pulja – Riska. 3. div laget møter Haugar 2 borte på søndag, og med seier der vil vi toppe begge divisjonene, og være i rute i forhold til målsetting om opprykk med begge lag.

Laget (4-4-2): Mona Nordbø – Maren F. Viga, Elin Norland, Gunn Elise Lauvsnes (Randi E. Selvik 60), Malin Flesjå – Martha Mosnes (Elisabeth Danielsen 40), Berit Austvoll (Marte Danielsen 46), Vilde Oanes (Marta Mosnes 75), Kristrun Gudnadottir (Eline Norland 40) – Camilla K. Fiskå, Birte Svines

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *