Storseier til Staal

Staal slo fredag kveld Sola hele 8-0 på Jørpeland Stadion. Staal ledet 4-0 til pause etter mål av Eirik Jøssang, Andri Juliusson 2 og Kristoffer Ramsland. I andre omgang fullførte Juliusson sitt hattrick før Jøssang scoret sitt andre for kvelden. De to siste ble satt inn av Sigve K. Christensen og Asgeir Austigard i sin årsdebut for Staal. Flere av målene kom etter flott Staalspill og en trillet ball i hatt med Sola mer eller mindre hele kampen. I perioder ble det litt for daft og lite tempo på ballen noe Staal sin trenerduo var aktive med å påpeke fra sidelinjen. Likevel så det ut som at Staal kunne score når de ønsket og målene kom med litt ketchupeffekt på slutten av hver omgang.Andri Juliusson ble kåret til BB foran Jarle Karlsen og Eirik Jøssang.

I en annen kamp i samme avd. slo Viking 2 Vardeneset 3-1 på bortebane etter at hjemmelaget tok en tidlig ledelse. Nå venter Staal sin hengekamp mot Donn på bortebane tirsdag før en tar en ny tur til Kristiansand og ærverdige Kristiansand Stadion lørdag mot Start 2.