Før kampen: Donn

Staal tar tirsdag turen til det blide Sørland og kamp mot Donn. Kampen skulle egentlig ha blitt spilt den 1 mai men pga Staals cupkamp mot Sandnes ble den utsatt.

Donn rykket opp fra 4. div. før denne sesongen og har startet sesongen bra. Laget ligger på en 7 plass med 13 poeng. De aller fleste poengene har kommer på hjemmebane på gode gamle Kristiansand Stadion som Staal også gjester på lørdag mot Start 2. På hjemmebane står Donn med 3-0-1 og 15-10 i målforskjell. I helgen vant laget 6-5! mot Klepp i noe som ble beskrevet som en tivolikamp på twitter. Staal har ikke spilt mot Donn siden «storhetstiden» på tredje nivå på 80tallet.

Undertegnede sitt kjennskap til Donn er veldig begrenset men tidligere Buøy og Vidarspiller Jørn Skibenes spilte der inntil nylig før han flyttet hjem og nå er klar for Hundvåg. Lagets store profil er angripsspilleren Alexander Lind som de to seneste sesongene har blitt tatt ut til «Sørlandslandslaget». Lind scoret bl.a. 4 mål i Donn sin 5-1 seier mot Frøyland. Foruten Lind har også midtbanespiller Jan Thomas Sandvik figurert hyppig på som målscorer denne våren. Forsvarsspiller Tarald Fidjeland var også veldig nær å komme med «Sørlandslandslaget» så Donn har gode spillere i alle ledd.

Kun 2 av 13 har endt med borteseier når Rogalandslag har krysset fylkesgrensen denne sesongen. Heldigvis har Staal 1 av 1 etter sin seier i seriepremieren mot Flekkefjord. Staal er vandt med lange borteturer etter de to siste sesongenes opphold i avdeling 7 og bør være forberedt på morgendagen. En reiser fra Jørpeland allerede kl. 1100 så den lange bussturen skal ikke være noen unnskyldning.

Staal var veldig gode i perioder mot Sola sist og scoret nærmest når en ville. Andri Juliusson har vist seg som vi håpet å være en målfarlig herremann og står nå med 4 mål på sine to starter i Staaldrakten. Imorgen må Even Østensen bli igjen hjemme pga eksamen men det er veldig hyggelig at Per Krister Bjørlo igjen er med i Staaltroppen mot Donn. Ellers stiller en fulltallig og er klar til å tette luken til Viking 2 til 3 poeng igjen.

Kampstart på Kristiansand Stadion er kl. 1800 og kampen vil bli oppdatert på Staalsiden.

http://www.coveritlive.com/index.php?option=com_altcaster&task=playaltcast&altcast_code=98c81feedf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *