Broddseier på Jørpeland

Ett flott frispark fra Niklas Olsen Hovland ga Brodd seieren på Jørpeland fredag kveld. Kampen startet jevnt før Staal rev til seg initiativet og spesielt midtbanen hvor Øyvind Hompland og Per Krister Bjørlo dominerte. Staal hadde flere muligheter å ta ledelsen men godt keeperspill og dårlige avslutninger gjorde at det sto 0-0 til pause. Even Østensen kom inn i pausen og fikk 2 omg. første sjanse mer eller mindre rett fra avspark men alene med keeper ble han litt for ubesluttsom og avsluttet rett på keeper. Brodd kjempet seg inn i kampen i 2 omgang men fikk også denne perioden mange lette frispark fra dommer Olsen fra Viking. På ett av disse frisparkene avgjorde Olsen Hovland med ett flott skudd som Ronny Fjermestad ikke kunne gjøre noe med.  Like etter 0-1 målet kunne samme mann punktert kampen men Fjermestad sto opp og reddet fint. Det var absolutt ikke Staal sin dag fremover på banen og gode muligheter ble sløst vekk på løpende bånd noe som dessverre har skjedd litt for ofte denne sesongen.  Duellen i kampen mellom de to eliteserieaktuelle spillerene Sigve K. Christensen og Ali Kilinc vant Staalspilleren overlegent men mager trøst når Kilinc kunne ta med seg poengene hjem til Storhaug. Kleppa Christensen ble kåret til Staals beste tett fulgt av Jarle Karlsen som erstattet kaptein Sindre Fjelde og spilte en meget bra kamp.

Vi kan bare gratulere Brodd med seieren og denne gang kan ikke SGD Jacobsen klage på hjemmedømming…

Neste kamp er borte mot Viking 2 torsdag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *