Tap mot Viking

Viking 2 scoret på ett flott frispark 5 min før slutt og tok dermed alle poengene torsdag kveld. Når en scorer 4 mål på bortebane så vinner en som regel kamper men dessverre (heldigvis?) så var ikke forsvarsspillet det som sto i høysetet for de to lagene. Det var en veldig underholdene kamp som bølget hele veien. Staal tok ledelsen etter en flott prestasjon ved Arne Dalehaug etter 2 min. Samme mann var også sist på en perfekt utført Staalkontring etter 10 min og dermed en perfekt start for Staal. Den neste halvtimen var langtfra så bra og en slet med å få kontroll på Veton Berisha som scoret ekte hattrick i denne perioden. Staal har ett par kjempesjanser til å utligne både ved Jarle Karlsen på langskudd og Arne Dalehaug på volley men det siste som skjer i omgangen er at Henrik Breimyr bredsider inn en corner etter svak markering.

Staal gikk offensivt til verks i 2 omgang og anført av en strålende opplagt Kristoffer Ramsland så rullet en opp angrep etter angrep. 4-3 kom ved Asgeir Austigard etter ett fint skudd og kort tid etterpå fikk Arne Dalehaug sjansen å utligne på straffe men Arild Østbø reddet den godt plasserte men litt for svake straffen. Dalehaug utnyttet en tabbe bak hos Viking og fikk sin hevn med 20 min igjen av kampen. Begge lag begynte å bli merkbart trøtte mot slutten men på ett unødvendig frispark fra 20 meter ble Eirik Schultze matchvinner.

Veldig surt å tape kampen etter det flotte comebacket i andre omgang men Staalguttene kan være stolte av innsatsen de la ned for dagen. Det var en god kamp mellom to veldig gode lag publikum var vitne til. Over 100 stk hadde tatt turen fra Strandalandet og var i klart flertall på tribunen noe som ga kampen ekstra trøkk og stemning.

Staals bestemann helt klart Kristoffer Ramsland som Vikingledelsen bør ha notert seg etter å ha lekt seg med Vikings sentrale midtbane. Sigve K. Christensen var dessverre syk og fikk ikke sjansen å vise seg frem denne gang.

Litt skuffende at Viking som arrangør ikke har speakertjeneste som NFF sine turneringsbestemmelser tilsier. Det er ikke alle som vet hvem som er hvem på Viking 2… At en heller ikke klarer å oppfølge kriteriet om kiosk får heller være.

Staal: R. Fjermestad- J. Karlsen, S. Fjelde (L.Buchala), S. Nag, T. Rossemyr- E. Østensen (A. Austigard), Ø. Hompland, PK Bjørlo (Ø. Alsvik) K. Ramsland- E. Jøssang, A. Dalehaug

Viking benyttet disse spillerne: Arild Østbø – Mikal Hebnes Olsen, Magnus Kristensen, Henrik Breimyr, Kristoffer Haugen (Vetle Tønne 57), Per Eik Forgaard, Eirik Schulze, Jon-Helge Tveita, Veton Berisha (Eirik Jakobsen 46), Jóan Simún Edmundsson, Ole Marius Aasen (Viljar Vevatne 80). Pål Fjelde var ubenyttet reserve for Viking.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *