Før kampen: Vardeneset

Staal spiller fredag kl. 1900 bortekamp mot Vardeneset. Vardeneset ligger på en litt skuffende 8 plass foreløpig men det er jevnt og laget kan fort avansere på tabellen. Vardeneset er ett lag Staal har hatt meget bra tak på på hjemmebane mens det på bortebane ikke har blitt seier på de 6 siste borteoppgjør! Lagene møttes sist i 2009 og da endte kampen 1-1 etter en sen Staalscoring som stoppet Vardenesets håp om opprykk og som ble jublet inn av tilstedeværende Vidarspillere som med det mer eller mindre ble klar for 2 div.

Staal slo VBK 5-0 på Jørpeland i en meget god forestilling av hjemmelaget. Vardeneset ble direkte rundspilt og kun en god keeper hindret enda større seier. Vardeneset kom bedre i «siget» og var med å kjempet i toppen før en kom inn i en særdeles dårlige periode med 7 kamper uten seier foran møtet med Staal.

Staal spilte en svak kamp sist og 2. omgangen som ble prestert var noe av det dårligste som er prestert på veldig lang tid. Spillet gikk altfor sent i lengderetningen og det så ut som om en trodde ting skulle gå av seg selv. Staal har i år sluppet inn altfor mange mål på dødball. At en virker avskrudd på dødballer imot er noe en ikke kan gjenta mot Vardeneset som scorer mesteparten av målene sine etter innkast og dødballer.

Staaltroppen har aldri vært sterkere og bredere så ingen blir vel overrasket om Hallgeir gjør forandringer på laget siden sist kamp. Staal bør være veldig int. i å heve seg fra sist kamp og å vinne sin første kamp på bortebane mot Vardeneset på over 10 år. Vardeneset på sin side ønsker å hevne tapet fra sist samt å vinne sitt første oppgjør på 8 kamper så alt tyder på en underholdende kamp idag.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *