Mosjonsløpet «Jørpeland rundt» 29 september kl 13:00

Løpet er 5 km og Løypetrasèen viser på kartet.

Dato: søndag 29 september, kl 13:00

Det blir en konkurranseklasse og en trimklasse. Flotte gavepremier trekkes ut blant alle deltakerne.  I år satser vi på nye rekorder, og det skal ikke gå mye over 20 minutter før vi ser de beste krysse mål linjen. Pris per deltaker 100.-kr, og mulighet for familie deltakelse for 200.-kr

For påmelding skal en i år registrere seg elektronisk frem til fredag 27.09 kl 18:00, og ellers med oppmøte fra kl 12:00- 12:30 på løpsdag. Link til elektronisk registrering er her. ( Link er under arbeid)

Premiering av beste kvinne og mann i konkurranseklassen.

Nytt av året er barne løp som vil starte ca kl 13:10. Vi starter etter at av har sendt ut deltakerne på den store runden. Ingen nedre aldersgrense, men øvre aldersgrense vil være 12 år på barne løpet. Her håper vi at mange tar med sine barn for en kjekk opplevelse. Premier  til alle, og denne dagen er alle vinnere. Løpet for barna blir 400 meter, en runde rundt banen og foreldre må gjerne løpe med.  Pris per deltaker 50.- kr.

I tillegg vil vi ha åpen kiosk og speaker som oppdaterer oss om utviklingen langs løypen.

 

Vi håper på stor deltakelse. For gode treningstips, se under fanen «treningstips mosjonsløpet».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *