Mange stemmer på Staalspillerene

Staal sine nominerte spillere til Lokalfotballens kamp mot Viking er i tet og ligger godt an å få være med i 18mannstroppen.

Aftenbladet har idag en oppdatering på saken og det er allerede kommet inn over 20000 stemmer så engasjementet er høyt.

Thomas T. Mæle leder i øyeblikket an avstemningen av keeperene med 29% av stemmene tett etterfulgt av Vidars keeper Christoffer M. Lunde (25%) og Vardenesets gode sisteskanse Bjarte Egeland (23%).

Her kan du daglig gi Thomas din stemme:

http://fotball.aftenbladet.no/sa/lokal/article251989.ece

Blant forsvarsspillere så har Sindre Fjelde vært i lederstillingen helt fra start. Sindre har 19% av stemmene og nestemann på listen er Ålgård sin færøyske landslagsstopper Rogvi Baldvinson med 12%.

Stem på Sindre her:

http://fotball.aftenbladet.no/sa/lokal/article251991.ece

Mange reagerte på at Sigve K. Christensen var blitt nominert på midtbanen men Stig Nilssen i Stavanger Aftenblad sier at de vet utmerket godt han oftest spiller back og kan fort gjøre det også mot Viking. Sigve leder an i avstemningen med 17% etterfult av Brodds toppscorer Ali Kilinc med 15% og Buøys lovende unggutt Christoffer Talge (10%).

Stem på Sigve her:

http://fotball.aftenbladet.no/sa/lokal/article251997.ece

Også unge Mathias Bringaker ligger an til å få en plass i 18manns troppen. Mange reagerte at det var Mathias og ikke en av de andre mer rutinerte Staalspissene som var nominert men ett av kriteriene før nominasjonen var å ha med noen unge lovende talenter og i den kategorien fortjener så absolutt Mathias å være. Mest stemmer blant angrepsspillerene er Hundvågs toppscorer Preben Erland som har skutt Bjarte Lunde Aarsheims gutter til opprykk fra 4 div. denne sesongen. Erland har 17% og etterfølges tett av Mathias med 16% og Sola sin 15 åring Kristoffer Rasmussen med 15%.

Stem på Mathias her:

http://fotball.aftenbladet.no/sa/lokal/article251998.ece

Som det står i Stavanger Aftenblads oppdatering idag http://fotball.aftenbladet.no/eliteserien/article252489.ece så blir det lagt merke til at Staal sine representater er helt i teten. På sosiale medier spesielt har det i helgen vært spekulasjoner om at det har pågått kampanje på Strandalandet for å få Staalspillerene inn på laget men alle med litt kjennskap på lokalfotball bør vite at engasjementet rundt Staal på Jørpeland (Ryfylke) er stort. Vi har ett publikumssnitt som ingen andre utenom EIK i 2 og 3 div. kan måle seg med og viktigst av alt at spillerene våre er mer enn nok gode til å forsvare posisjonene sine.

Så fortsett å stem og støtt guttene våre! Avstemningen varer til og med 4 oktober og kampen spilles på Stavanger Stadion 16 oktober!

 

 

 

 

 

 

3 hendelser på “Mange stemmer på Staalspillerene”

  1. Synes det blir dårlige å dårlige info rundt herrelaget for hver runde som går… Virker som det er slutt på både «før kampen», kampreferater og klipp fra kampene + evnt. kampoppdateringer for de som ikke har anledning til å dra på kamp eller som har twitter. Vurderer sterkt å kutte ut medlemskapet i Scoringsklubben til neste år.

  2. Synd om du gjør det men jeg (Stig Marthinussen) har rett og slett ikke tid å holde på å bruke så mye tid med å skrive før kampen, under kampen og etter kampen og gjerne oppdatere andre ting også… Det ser kanskje ikke så mye ut men ting tar tid på dette når en er alene og det gjøres på fritiden. Jeg håpte når jeg dro på ferie i august at noen andre ville «hjelpe» til men lite og ingenting ble skrevet.

  3. Den kritikken var selvsagt ikke ment mot deg, som faktisk holder denne siden gående. Det var mer ment som et stikk til at andre sentrale skikkelser i Staal kunne ta ansvar å avlaste deg litt. Vet om mange som kunne vært interessert i å lese innlegg fra hovedtrener om tingenes tilstand etc.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *