Uavgjort mot Bryne

Det ble 2-2 borte mot Bryne i kveld på Aarbakke Kunstgress. Kampen ble en svak forestilling fra vår side, hvor lite stemte både offensivt og defensivt. Vi ledet komfortabelt 2-0 til pause, og hadde vel muligens tatt seieren litt på forskudd, da det var lite som tydet på at Bryne skulle være i stand til å skape noe. I 1. omgang hadde vi full kontroll, og styrte kampen, og kom til en del målsjanser. Målene våre ble satt inn av Martha og Ingrid. I 2. omgangen åpnet kampen seg opp og vi slapp Bryne unødvendig inn i kampen. De lå bakpå med 7 mann og satset på lange baller og kontringer. Litt uflaks og noe ubesluttsomhet førte til at de fikk satt to mål. Vi hadde flere sjanser til å ta seieren hjem, men i dag fikk vi det ikke helt til. Jentene skal ha honnør for innsatsen, så får vi jobbe med balltempo og presisjon frem mot kvalikkampene i november. Allerede fredag går siste kamp hjemme mot Avaldsnes 2. Her vil vi få god motstand, som sannsynligvis vil gi oss gode svar på hvor vi står før opprykkskampene. Avaldsnes sitt damelag er allerede klar for Toppserien, og blir sammen med Klepp representantene fra Rogaland neste år. Medaljene våre for Kretsmesterskapet vil også bli utdelt i forbindelse med denne kampen, så møt opp og hyll jentene som har hatt en kjempesesong i år!

Laget (4-4-2) Astri K. Frafjord – Gunn Elise Lauvsnes (Malin Flesjå 46), Marte Danielsen, Ingjerd A. Harestad, Maren F. Viga – Kristrun Gudnadottir, Berit I. Austvoll (Amanda S. Wilson 46), Ingrid Malmberg, Martha Mosnes (Karina Fjelde 42) – Karina Danielsen, Camilla K. Fiskå.