Oddbjørn Fiskå klar for Staal!

Oddbjørn Fiskå ble mandag klar som trenerutvikler i klubben. Oddbjørn er mest kjent som fotballtrener men har bred idrettsutdannelse med hovedfag fra høyskolen i Agder. I Staal vil  Oddbjørn lede utviklingsprosessene  i alle klubbens grupper (fotball, håndball, friidrett og handicap). Han vil også lede arbeidet med å utvikle sportsplaner i alle gruppene.  Fiskå vil også gå inn i trenerteamet sammen med Hallgeir og Vegard rundt Staal sitt A-lag samt å jobbe med talentutvikling i klubben. Oddbjørn har vært en ettertraktet mann i lokalfotballen før 2013 sesongen. Hinna og Vardeneset har alle ønsket Fiskå som ny trener så at han velger Staal er ett aldri så lite kupp og en fjær i hatten for den jobben som er blitt gjort i Staal de siste år.

Fiskå med slekt nord i kommunen er en av få som er plukket ut av NFF til å få ta UEFA sitt A-lisens kurs som er det nest høyeste trenerkurset en kan ha. Fiskå har studert idrett ved høyskolen i Stavanger før han tok idrettsutdannelsen sin ved høyskolen i Agder. Mens han studerte der nede trente han aldersbestemte lag i Vigør og spillere som Christer Kleiven og Espen Børulfsen gir Oddbjørn mye av æren for at de er blitt toppspillere.

Staal sine alagspillere, unge spillere og aldersbestemte trenere har all grunn til å glede seg med denne nyheten og det bør gi klubben ny energi på alle nivå før 2013 sesongen.

Gratulerer og velkommen skal du være Oddbjørn!

Rogaland Avis sin sak om nyheten: http://www.rogalandsavis.no/sport/lokalfotball/article6313091.ece

1 hendelser på “Oddbjørn Fiskå klar for Staal!”

  1. Her har dere fått inn en meget dyktig trener/spillerutvikler, og en kanonfin fyr! Gratulerer!:)

    PS! Oddbjørns svakheter er; 1) han stinker i fotballtennis, og 2) han kan ikke fiske 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *