Lagpresentasjon 3.divisjon avdeling 6: Start 2

I desember vil jeg presentere de forskjellige lagene som spiller i 3.divisjon avdeling 6 i tilfeldig rekkefølge. Med tanke på at Rogalandspuljen ble splittet i to, så er det flere nye lag og vi har lag både fra Rogaland, Agder og Telemark. Presentasjonene vil legges ut på Staal Jørpeland sin hjemmeside, og jeg vil også legge ut link på twitter ( @mihlestrand ) og på Facebook under gruppen “Lokalfotballen Rogaland“.

Her kan du ta en nærmere kikk på Start 2.

Navn:
 Idrettsklubben StartStartlogo
Hjemmebane: Kristiansand Stadion / Sør Arena
Stiftet: 19. september 1905
Kommune: Kristiansand
Hjemmeside:  http://www.ikstart.no
Lokalavis: Fædrelandsvennen

Opprykksodds 2013
Nordicbet: 7.00
Betsafe: 8.00

Trenerteam 2013:
Bård Borgersen – Hovedtrener

Det siste rekrutteringslaget jeg skal presentere i 3.divisjon avdeling 6 er Start 2. Som kanskje flere husker så møtte vi Start 2 i seriesammenheng i år og det ble 3-1 seier til Staal på Kristiansand Stadion. Start 2 tok ledelsen og kjørte kampen de første 20 minuttene. Kjapt kombinasjonsspill av unge, gode fotballspillere gjorde at Staalspillerne slet med å holde følge, men etter hvert kjempet vi oss inn i kampen igjen. To mål av Even Østensen og et mål av Sigve Kleppa Christensen fastsatte sluttresultatet til 3-1.
I en tett returkamp på Jørpeland Kunstgress så endte det 0-0 i en heller sjansefattig fotballkamp.
Start 2 endte til slutt på tredjeplass bak Staal Jørpeland og Viking 2. Laget hadde like mange poeng som Vigør og Bryne på forholdsvis fjerde og femteplass, men hadde bedre målforskjell. Foruten Vardeneset(8 uavgjort) så var Start 2 det laget som hadde flest uavgjort i årets sesong med sine 7. Start 2 slapp også inn tredje minst mål med sine 40.

Etter 2011-sesongen så skulle egentlig laget ha spilt i 2.divisjon ettersom de vant serien med 10 poeng ned til Egersund. Men når A-laget til Start rykket ned til Adeccoligaen, så var det ikke mulig for opprykk for rekrutteringslaget. I år rykket Start igjen opp til Tippeligaen, og dermed ligger også veien åpen til opprykk for Start 2. Selv om laget er ungt, så har de vist at de har flere meget gode spillere. Staal møtte som jeg var inne på tidligere, et ungt lag i begge kampene denne sesongen, men fikk virkelig kjørt seg. Antageligvis vil Start 2 bli liggende å kjempe i toppen neste år.

Laget trenes av den tidligere landslagsspilleren Bård Borgersen som har mange kamper på toppnivå både i Norge og i Danmark. Målet til han og til klubben er nok opprykk til 2.divisjon for å gi de nest beste spillerne en best mulig arena. Laget har egentlig også holdt seg i 2.divisjon de siste 10 årene, men flere nedrykk for A-laget har skjøvet rekrutteringslaget ned i 3.divisjon.

Med tanke på at dette er et rekrutteringslag så er det ikke mye nyheter rundt laget. Dermed blir det spennende å se hvilket lag som mønstres i første serierunde 2013.

Jeg ønsker uansett laget lykke til neste sesong!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *