Vellykket dameturnering

6 lag møttes til treningskamper på Jørpeland lørdag. Staal, Hinna og Randaberg møttes i den ene gruppen, mens Staal 2, Hinna 2 og Finnøy møttes i den andre. Pga forholdene på TF banen måtte kampene i gruppe 2 avvikles på kunstgresset på Tau, men den transport utfordringen tok lagene på strak arm. For Staals A-lag ble det 1-1 mot Hinna og 4-2 over Randaberg. Målet mot Hinna ble satt inn av Kristrun Gudnadottir, mens målene mot Randaberg var ved Berit Austvoll, Birte Svines(2) og nykommer fra Sola Malin Lundmann. Kampene på Jørpeland ble noe preget av underlaget som var veldig hardt, og stedvis isete og glatt.

Kampen mot Hinna var varierende hvor lagene hadde hver sine perioder, så uavgjort var et greit resultat, selv om Hinnas mål var noe unødvendig. Mot Randaberg var vi det dominerende laget hele kampen, men vi gjorde det unødvendig spennende ved å slippe Randaberg inn i kampen ved to anledninger. Mye bra spill periodevis, men også gode svar på hva vi må jobbe med fremover.

2. laget startet med en 10-0 seier over Finnøy. Målene ble satt inn av Rikke Brekke(3), Karina Fjelde(3), Kristrun Gudnadottir, Solveig Aakre, Astrid Sandvik og Tina Andersen. I den andre kampen ble det et 1-4 tap for Hinna 2. Målet ble laget av Rikke Brekke. Mye postivt i begge kampene, og det er gøy å se hvor mange av de "nye" spillerene som klarer å gradvis ta nivået. Veldig gøy at Rikke debuterer på seniornivå med 4 mål de to første kampene. Også en stor takk til Ragnhild Jøssang, Sandra Bergo og Linda Kjønstad som stilte på kort varsel på laget vårt. Også kjekt å se Elisabeth Danielsen tilbake i godt slag, med to veldig gode kamper.

I de to andre kampene slo Hinna Randaberg 1-0 og Hinna 2 slo Finnøy 9-0. En veldig flott dag med bra vær, og en fantastisk lunsj i Staaltun for ca. 100 spillere og ledere. Tusen takk til foreldregruppa 🙂

Neste utfordring blir en treningskamp mot G16 7. mars, før vi reiser til Spania på treningsleir 9-13. mars.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *