Damene tapte 1-2 for Klepp 2

Det ble en fartsfylt og god fotballkamp mellom to gode lag på Jørpeland Kunstgress. Staal laget gikk ut med høyt og aggressivt press og klarte å kjempe Klepplaget ut av stilen i første omgang. Vi skapte 5-6 gode målsjanser, men dessverre var presisjonen litt for dårlig foran mål. På slutten av omgangen kom Klepp litt bedre med, men med litt mer kynisme foran mål burde denne kampen vært punktert til pause. Til pause sto det 0-0. I 2. omgang skulle vi fortsette kjøret, men i løpet av få minutter fikk vi et mål i mot, og Klepp begynte å få til mer av spillet sitt. Spillet bølget frem og tilbake med sjanser til begge lag, og Klepp fikk 2-0 målet sitt etter en handssituasjon i feltet. Jentene skal ha honnør for at de ikke ga opp, og vi hadde flere målsjanser etter dette. Det var fortjent når Karina satte inn reduseringen til 1-2 på corner et kvarter før slutt. Dette ble også sluttresultatet. Vi hadde ytterligere muligheter til å utligne, men stolpen, og skudd like utenfor, var det nærmeste vi kom. Selv om det ble tap kan jentene være fornøyd med innsatsen. Vi skaper masse målsjanser og jobber steinhardt defensivt hele kampen så dette var en veldig god gjennomkjøring. Så får vi trene på avslutninger og kynisme foran motstandermålet frem mot seriestarten. Neste treningskamp blir borte mot Hana onsdag 10 april, før vi serieåpner hjemme mot Arna Bjørnar 2 søndag 14 april. Vi gleder oss til fortsettelsen med dette laget.

Laget: (4-4-2): Astri K. Frafjord – Ingjerd A. Harestad (Tina Andersen 46), Elin Norland, Marte Danielsen, Ida Nag (Tove Tuntland 67) – Agathe Malmberg (Kristrun Gudnadottir 46), Berit I. Austvoll, Amanda S. Wilson, Helena Løvbræk – Malin Lundmann, Birte Svines (Karina Fjelde 73)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *